Ако сте заинтересовани

5:11 AM Alex Writer 0 Comments

Ако сте заинтересовани за кустоске активности, прочитајте "Курирање у дубини", заједнички пројекат инкубатора више невладиних институција из Европе и Азије, чији је циљ био развој кустоске активности. Као резултат овог пројекта објављен је електронски методолошки водич под називом „ЦУРАТИНГ-ИН-ДЕПТХ Тоолкит“, који укључује размену документације, материјале за обуку, предавања и коментаре.

У 2015. години УНЕСЦО-ова Конвенција о заштити и унапређењу разноликости културних израза прославила је десету годишњицу.

До овог датума, УНЕСЦО је објавио извештај о преобликовању културне политике који пружа информације о томе који су кораци предузети за постизање главних циљева Конвенције и на који начин су променили светску културну политику.
ајте "Курирање у дубини", заједнички пројекат инкубатора више невладиних институција из Европе и Азије, чији је циљ био развој кустоске активности. Као резултат овог пројекта објављен је електронски методолошки водич под називом „ЦУРАТИНГ-ИН-ДЕПТХ Тоолкит“, који укључује размену документације, материјале за обуку, предавања и коментаре.
У 2015. години УНЕСЦО-ова Конвенција о заштити и унапређењу разноликости културних израза прославила је десету годишњицу. До овог датума, УНЕСЦО је објавио извештај о преобликовању културне политике који пружа информације о томе који су кораци предузети за постизање главних циљева Конвенције и на који начин су променили светску културну политику.

0 comments: