Један

6:17 AM Alex Writer 0 Comments

Један од најпознатијих и најуспешнијих видео блогера руског сегмента Интернета је Бровн Мапес. Право име овог момка је Маким Тарасенко. Данас он има популарност, милионе обожавалаца и веома солидне приходе. Бриан Мапс Мерцх, његови ИоуТубе канали и престижне награде - Максимални кораци ка слави скоковима и границама. Желите ли знати нешто занимљиво из његове биографије?






Нешто занимљиво у смеђим мапама
Ево неколико занимљивих чињеница из биографије Брајана Мапе које ће љубитељи његовог дела вероватно желети да знају:

Један од најуспешнијих пројеката Мапс био је снимање видео записа са његовом мачком Тигером и њихово објављивање на ИоуТубеу. Овај садржај је стекао око 1,8 милиона прегледа. Приче са агресивном мачком показале су се врло популарне. Иако је Мак показао како га кућни љубимац напада, у стварности је јако везан за своју мачку. Јунак нашег чланка о томе је више пута говорио.
У само четири године (од 2011. до 2015.), Бровн је успео да запосли више од милион претплатника. Ово је врло импресиван резултат, посебно ако узмете у обзир да је 2011. године момак имао само 11 година.
Макс је на факултету студирао као директор, у који је уписао након што је завршио 9. разред школе. Дакле, блогер је увијек имао одређену предиспозицију за снимање видео записа.
Максим је започео своју каријеру на ИоуТубеу снимањем филма „Лет’с плаи“. Захваљујући живописном коментарисању и квалитетном проласку игара, број претплатника канала прилично је брзо премашио ознаку од 75 хиљада. Поред летњих дисплеја, Мак је снимао и критике, упутства и друге видео записе на тему рачунарских игара.
У мају 2019. године Мак је био на 10. месту на ранг листи најуспешнијих руских блогера.
Браун није тачан приход. Али можемо претпоставити да сваког месеца зарађује на ИоуТубеу и до 20 хиљада долара.
Један од мемова међу Маковим фановима био је израз "Бриан је мртав." Повезан је с једним од видеа блогера, на чијем се крају опрашта од живота. Срећом, како је касније и сам Мапс признао, све је то учињено само за скуп.
Према писању блогера, он одлучно не одобрава употребу алкохола и дувана. Али воли хумор (што се јасно види у његовом видеу).
Из биоскопа, Бровн највише поштује филмове хорора. Често уклања пародије, стабилно прикупљајући велики број прегледа.
Значајно је да у Бровн-овим рекламама апсолутно нема ничега рекламирања. Све је више изненађујуће што блогер успева да заради толико новца не промовишући туђу робу и услуге.
Показати блиско познавање дела Бриан Мапс помоћи ће вам одећа са логотипом маркиране марке. Ово је ствар коју многи људи вероватно неће имати.

0 comments: